Mit kínálunk?

Lovasoktatás 

A lovaglás az egyik legjobb módszer a gyerekek fizikai és mentális fejlesztéséhez. Felnőtt lovasainknak nagyban hozzájárul a napi stressz kezeléséhez és fizikai erőnlétéhez.


Egyéni foglalkozások

Azoknak a lovasoknak ajánljuk, akik kezdők, vagy gyorsabban szeretnének fejlődni, esetleg konkrét céljaik vannak a lovaglással, versenyre felkészüléssel.

A magán óra akkor éri el igazi célját, ha legalább heti három alkalommal időt szentelünk lovaglásra. 

Csoportos órák

Haladó szinttől lehetőség van csoportos iskolalovaglásra és tereplovaglásra a bátrabban, ügyesebbek kisebb akadályokat is tudnak ugratni. A csoportokat lovastudásnak megfelelően alakítjuk ki., hogy minden kinek megfelelő fejlődést biztosítson az oktatás.

Lovardánk

Azok a lovasok akik saját loval rendelkeznek, lehetőség van bértartásban, lovaik elhelyezésére lovardánkban. 41 box férőhelyes és számtalan karámozási lehetőséggel várjuk a lótulajdonosokat.

Kettő homokos, egy füves pálya és fedeles lovarda áll a lovasok részére. Kiváló terep és túra lehetőséget biztosít a környék.

Terep és túralovaglás

Lovardánk elhelyezkedése, a környék adottságai, kiváló és páratlan lehetőséget nyújtanak terep és túralovaglásra. A természet közelsége, a védett Fertő - Hansági Nemzeti Park túra útvonalai igazi feltöltődés ló és lovas számára egyaránt.

Elméleti lovasoktatás


Költségmentes

Csapatunk fontosnak tartja a lovaskultúra színvonalának növelést, az értékes tapasztalatok és ismeretek terjesztését, a lovaglás népszerűsítését. Klub estünkön havonta egy alkalommal beszélgetünk a lovakról, lovaglásról. Költségmentesen csatlakozhatsz társaságunkhoz, ahol a ló tisztelete alapvető és elengedhetetlen.

A lovaglás és a ló, mint az emberiség fejlődésének motorja fontos szerepet töltött be a múltban.

Mára a sport és a szórakozás élménnyé alakításában tölt be szerepet, de a terápiákon is pótolhatatlan társ. Ha Te is többet szeretnél tudni erről a csodálatos lényről, az alábbi linken tudsz foglalni: