Bali &Rolfs Royce hibátlanok közt is hibátlan 

2021.05.16

Tóth Balázs és Rolfs Royce, hétvégi CSIO eredmények


A díjugrató lovasoknak az idei év fontos mérföldköve volt a hétvégi Hipoarénában megrendezett CSIO nemzetközi verseny. A rangos eseményen 15 nemzet legjobb lovasai képviseltették magukat Európa egyik legszebb és legkorszerűbb lovas komplexumában.

Ifj. Kövy András a  Magyar díjugrató utánpótlás-válogatott szövetségi kapitányának elvárása,  a Gyermek, Ifjúsági és Fiatal lovas Válogatott lovasaitól, a  2021-es versenyszezonra kitűzött versenyek  második megmérettetése. Balázs és Rolfs Royce már a nyitó napon, egy gyors és hibátlan pályával debütáltak. A több mint 100 fős mezőnyből a legjobb magyar eredményt hozták. 

A csapatverseny pénteken került megrendezésre ahol a fiatal páros a Magyar Ifjúsági csapat első indulójaként szintén hibátlan pályával folytatta a verseny. A második körben sajnos 2 fa becsúszott, de így is méltón járultak hozzá a csapat eredményéhez.


A nemzetek díja hideg, esős vasárnap reggel kezdődött, de ez sem akadályozta meg a párost, hogy hibátlan pályát teljesítsenek, így a 66 lovasból a legjobbak  összevetéssel folytatták megmérettetést. Az összevetést remek hibátlan pályával teljesítették, így második legjobb magyarként zárták a CSIO GP-t.

Innen már remélhetőleg, irány az EB 2021. Július 18-25 Vilamoura- Portugália 


Hajrá Balázs, Hajrá Rolfs Royce