A hétvégén is Bábolnán versenyeztünk

2021.04.18

A tavaszi versenyszezont Bábolnán folytattuk, kezdő és haladó díjugrató csapatunkkal. A zordnak induló időjárás végül mégis  kegyes volt a lovasainkhoz, senki sem ázott bőrig, sőt az utolsó napra még a nap is kisütött. 

Kezdő csapatunk, már túl az első verseny izgalmain, szép pályákat lovagoltak és helyezést is sikerült begyűjteni.

Paveszka Nóra Daisy nevű lovával 3. helyezést ért el, valamint az ezt megelőző versenyen első és szintén 3. helyezést. 

Paveszka Nóra
Paveszka Nóra


Móricz Máté is szép pályákat lovagolt, első és 3. helyezést ért el az első verseny alkalmával, Boleró nevű lovával.

Móricz Máté
Móricz Máté

Ifjúsági lovasunk Pásztor Dóra kitartó munkája megcsillant pénteken, Casanova Du Chateau lovával hibátlan alap pályát lovagolt, így 5. helyezést ért el. Tóth Balázs 5 éves kezdő lovával szintén hibátlan alap pályát lovagolt,  így  3. helyezést ért el.

Tóth Balázs és Pásztor Dóra
Tóth Balázs és Pásztor Dóra

Tóth Balázs lovasunk a két hetes verseny időszak alatt, mind fiatal lovaival, mind pedig a legnagyobb kategóriákban is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. https://dijugratoszakag.hu/2021/04/18/bosits-boglarka-nyerte-a-tavaszi-nagydijat-babolnan/?fbclid=IwAR12WNV1QQmdbS45V_dLJN2Gj6ZY9QG7xEGGViEu19Utriu96vvfNR-2A2Q

Rolfs Royce és Nordstern nevű lovával a fiatal lovas kategóriában és 140 cm-es magaságban is várakozáson felüli eredménnyel zárt. A nagyszerű kezdés után a páros már csak nemzetközi mezőnyben áll starthoz, reménykedve, hogy ez már kvalifikációt jelent az idei Európa Bajnoksághoz.

Tóth Balázs & Rolfs Royce
Tóth Balázs & Rolfs Royce

Amazing Arine és Lali 

A páros szintén kiemelkedő teljesítményt nyújtott az elmúlt két hét alatt. A Bábolnai GRAND PRIX 2. helyezettjei, egyetlen potya fa választotta el őket a legelőkelőbb helytől. Ariane és Ifj. Szikszai Lajos legközelebb június közepén lesz ismét Bábolnán, de akkor már nemzetközi megmérettetés lesz a cél, de előbb jön egy másik nemzetközi verseny Somorján május közepén. 

Ifj. Szikszai Lajos és Ariane
Ifj. Szikszai Lajos és Ariane