Szezonnyitó 2020 Bábolna

2020.06.02

Fantasztikus kezdés!

Két lovasunk Ifj. Szikszai Lajos és Tóth Balázs sikeresen vették az akadályokat a hétvégén megrendezett Bábolnai országos minősítő versenyen.

Három fiatal lovunk korrekt teljesítményt és markáns fejlődést mutattak. FBI DE HUS 5 éves ménünk  már 110 cm is kiemelkedően teljesített. Cornetti most tette ki a lábát először az istállónkból és egy hibátlan és két  4 hibapontos pályát ment. Következő ménünk Borisz akinek még szintén első versenye, tagadhatatlanul mutatta be kiváló ugróképességét.

Bali 9 pályából 7 hibátlan!

Bali ifjúsági lovasunk Csillaggal gyönyörű pályákat abszolvált, melynek eredményeként minden esetben helyezve lett.  130 cm-en fiatal lovas kategóriában III. helyezést ért el. Elsa Campari régi lovával az első két nap biztató és gyönyörű hibátlan pályákat mentek, helyezve lett, de a harmadik nap nem jött össze - hát van ilyen!  Most jön az újra tervezés!

Ariane kisasszony hozta pörgős formáját Lalival és 130-135-140 cm-en stabil képet mutatott a megcélzott szeptemberi felnőtt OB-hez, aminek a vége 155 cm.  De addig még hosszú az út, sokat  kell dolgozni és rugalmasan alkalmazkodni az elért teljesítményhez.

A következő hétvégén ismét Bábolnán folytatjuk!