Lovasiskola

Lovasiskola

  Lovasoktatás Győrújbaráton, 

  oktatóink, edzőink a kicsiktől a nagyokig, kezdőtől a versenyző szintig várja a lovak és lovaglás szerelmeseit. 

  A bátrabbaknak lehetőség van a díjugratás vagy a military szakág kipróbálására. Lovardánkban magas szintű lovas oktatás folyik szakképzett edzők segítségével, így a kezdő és haladó lovasok egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelő programokat. Testre szabott edzési programot biztosítunk a tudásszinttől függően minden tanulni vágyónak - a teljesen kezdőktől a versenyzőkig. Lovardánk oktató lovai magasan képzettek, nyugodt vérmérsékletűek, megbízhatóak. Minden lovas igénynek eleget tudunk tenni a haladó díjugratásig.

  • A kezdőknek futószáras oktatást biztosítunk

  • A haladók igény szerint választhatnak idomító, díjugrató, tereplovaglási programjaink közül

 • Futószáras oktatás
 • Póni lovaglás
 • Osztálylovaglás
 • Szabadidős versenyzés
 • Díjugratás
 • Élsport

Mindenek előtt, fontosnak tartjuk a gyerekekkel megismertetni ló szeretetét, tiszteletét és alapvető megismerését, ezért kezdjük a ló ápolásával, fel- és leszerelésével. Már az egészen kicsiknél is fontos kialakítani a lóval való kapcsolatot, ami kölcsönös együttműködés a lóval, ezért fontos, hogy ők ápolják és nyergelik a lovat. Szakértők szerint a lovaglás gyerekekre mért hatása, a könnyebb szocializálódás, jobb kommunikációs képesség, nyugodtabb lelki állapot, koncentráció és memória javulása, ami összességében a mentális képességeket, tehát közvetve a tanulási eredményeket javítja. 

További információ a lovasiskoláról:

Lovasiskola vezető : Ifj. Szikszai Lajos +36 20 506 5646

Póni lovaglás


Póni lovaglás, kedves, gyermekszerető, nyugodt, vezetett pónilovakon. 
Játék lóháton, karikákkal, labdákkal, miközben megismerkedsz a lovak világával.
A póni lovaglás alatt fejlődik az egyensúly, koordináció, erősödnek az izmok, miközben a gyermek jó levegőn van.
A ló közelsége jellemet formál, önállóságra nevel és felelősséget ébreszt.
Apunak, Anyunak:
A szakértők szerint nagyon jó hatással van a gyerekekre, akik könnyebben szocializálódnak a lovaglás hatására, illetve kommunikációs képességeik is észrevehetően javulnak. A nyugodtabb lelki állapot a koncentráció és a memória javulását eredményezi. Ez pedig közvetett úton, de határozottan javítja a mentális képességeket, tanulmányi eredményeket. 
Szeretettel várja a 3-12 éves gyerekeket, Cserebogár, Emma és Bolero, a két kedves póniló és Kádi Regina pónilovas oktató.