Magazin

 

WE ARE OPEN

2020.11.11

BL Armentum lovasiskola állásfoglalása Magyarország kormánya 2020. november 9-én meghozott COVID intézkedései alapján:

Weboldalunk az a felület, amin átérezheted a BL Armentum-Százszorszép Lovarda nyújtotta élményt. A képek, a szövegek, automatikus foglalási rendszerünk mind azt szolgálják, hogy könnyen megtaláld amit keresel: hogy kikapcsolódj, hogy lovagolj, hogy élvezd a hobbidat. Éppen ezért neveztük be honlapunkat az ÉV Honlapja Pályázatra.

Két lovasunk Ifj. Szikszai Lajos és Tóth Balázs sikeresen vették az akadályokat a hétvégén megrendezett Bábolnai országos minősítő versenyen.

A tervek szerint május 29-től, a kényszerpihenő után elkezdődnek a zártkapus díjugrató versenyek. Az első három hétben országos versenyeket, majd június 15-től régiós versenyeket is lehet rendezni. Májusban mindenki a saját régiójában kell, hogy versenyezzen, ezután megszűnik ez az előírás.

A nemzetközi világnapok listáján egy 2012-es ENSZ döntés alapján méltó helyet kaptak az erdők is. Az irántuk való tisztelet jegyében március 21. lett az erdők világnapja. Ennek okán évről-évre, a fák iránti tiszteletből különleges akciókkal hívják fel a figyelmet az erdei ökoszisztéma szerepére.