Magazin

 

2021. április 28-tól május 2-ig a Salzburg melletti Lamprechtshausenben négy napon át, négy kategóriában állnak starthoz a nemzetek legjobb lovasai, köztük a fiatal magyar lovasok is.

A tavaszi versenyszezont Bábolnán folytattuk, kezdő és haladó díjugrató csapatunkkal. A zordnak induló időjárás végül mégis kegyes volt a lovasainkhoz, senki sem ázott bőrig, sőt az utolsó napra még a nap is kisütött.

Már izgatottam várta a BL Armentum Lovas Egyesület tagjainak apraja-nagyja, edző-tanítvány a dupla karantén miatt, hosszúra nyúlt téli felkészülést követő első szabadtéri versenyt. A COVID-19 humán koronavírus és a lovak körében súlyos szövődményeket okozó herpes EHV-1 vírus járvány, sok lovasnak okozott nehézséget, a versenyszezonra való ütemezett...

WE ARE OPEN

2020.11.11

BL Armentum lovasiskola állásfoglalása Magyarország kormánya 2020. november 9-én meghozott COVID intézkedései alapján:

Weboldalunk az a felület, amin átérezheted a BL Armentum-Százszorszép Lovarda nyújtotta élményt. A képek, a szövegek, automatikus foglalási rendszerünk mind azt szolgálják, hogy könnyen megtaláld amit keresel: hogy kikapcsolódj, hogy lovagolj, hogy élvezd a hobbidat. Éppen ezért neveztük be honlapunkat az ÉV Honlapja Pályázatra.